Magic Mint vine să coloreze ocaziile speciale din viața ta și a oamenilor dragi ție. 

Cadouri cu suflet: Personalizează-le cu Magic Mint!

Misiunea Magic Mint

Star

 Așa s-a născut Magic MintDin dorința de a oferi cadouri care spun o poveste.

Nu  doar un tricou, obiect care va ajunge într-un dulap, uitat pentru luni de zile.

Valori

Star

Ne dorim să oferim o experiență unică prin fiecare cadou creat și trimis către tine. 

Star

Credem cu tărie în comunicare. Mai ales în zona aceasta, a artei și mai ales când vrei să creezi o experiență magică. La fiecare pas ești informată de statusul comenzii/ proiectului.

Star

Calitatea se regăsește în tot ceea ce facem. Presărată ca și praful magic de stele, se regăsește de la felul în care ilustrăm, până la felul în care împachetăm și livrăm comanda/ proiectul.

,,Hey, Alexandra aici ilustratoarea din spatele Magic Mint. De mică mi-a făcut plăcere să ofer cadouri și să îmi ofer de asemenea și mie, mici atenții. Însă, crescând într-o familie modestă, acest lucru nu era întotdeauna posibil. Frustrarea venea din faptul că nu îmi permiteam să ofer darurile pe care doream să le ofer - pentru că de multe ori erau prea scumpe. Asta m-a ajutat să îmi dezvolt creativitatea însă și să mă facă să înțeleg că nu neapărat lucrul în sine voiam să îl ofer...ci experiența cadoului în sine. Întotdeauna mi-a plăcut să ofer cadouri care spuneau o poveste. Ceva ce îl face pe cel/ cea care primește cadoul să se simtă special/ă , vazut/ ă, auzit/ă . Pentru mine asta înseamnă un cadou reușit. Așa s-a născut Magic Mint. Din dorința de a oferi cadouri care spun o poveste. Nu doar un tricou, obiect care va ajunge într-un dulap, uitat pentru luni de zile."

Alexandra 

Language
× Hai să vorbim aici!