cercelutzi

Artă Purtabilă: cum apar cerceLUTzii și Pin-urile din Lut de la Magic Mint

Arta purtabila  sau cum apar cerceLUTzii si pin-urile magice

CerceLUTzii si pin-urile apar de la o bucata de lut si cu idei puse pe hartie. Procesul in sine, de modelare este tare relaxant. Recomandam oricui sa incerce macar o data sa cumpere lut cu uscare la aer. E o activitate faina de facut in familie, iar cei mici cu siguranta s-ar distra. Este foarte asemenanatoare cu joaca din copilarie cu plastilina.

Pin-urile sunt de fel inspirate din ilustratii deja existente in shop, iar formele lor sunt puse pe hartie sau carton, pentru a fi facut un sablon. Unele pin-uri sunt facute si cu forme cumparate si apoi modelati dupa propiul plac(ajuta sa fie un punct de plecare ).

CerceLUTzii sunt  foarte asemenator modelati. Aici e nevoie de mai multa atentie pentru ca sunt si mult mai mici.

Cand modelarea este gata, sunt lasati la uscat intr-un loc nici foarte cald nici foarte rece. E de evitat o uscare rapida sau prea grabita a lutului, pentru ca risca sa se crape.

Fiecare Piesă, o Poveste Unică

Ce face ca cerceii și pin-urile din lut de la Magic Mint să fie atât de speciale? Este unicitatea lor. Fiecare piesă este realizată manual, iar fiecare detaliu, de la textură la culori, este deliberat ales pentru a transmite o poveste. Astfel, fiecare persoană care poartă un astfel de accesoriu nu doar completează un outfit, ci poartă cu sine o mică bucată din povestea creatorului.

Cea mai fun parte – pictatul cerceLUTzi-lor

Dupa cprocesul de uscare, urmeaza si partea cea mai faina – pictatul. Fiecare piesa este vopsita cu atentie, in 2 straturi pentru a fi siguri ca avem cele mai vibrante culori. Dupa ce se usuca si vopseaua, urmeaza partea de finisare si anume, glazurarea. Pentru lutul cu uscare la aer, adaugam un varnish acrilic, sau poliuretanic pentru extra luciu. Se mai foloseste si rasina insa incercam sa nu folosim materiale asa dure cu sanatea si mediul. Ultimul pas este lipitul brosei sau acelor pentru cercei. Aici suntem foarte atenti sa fie lipit cum trebuie, pentru a va bucura de cat mai multe purtari. Insa fiind un produs handmade, este adevarat ca se mai intampla sa nu se lipeasca tot timpul foarte bine. Partea buna este ca se poate repara usor si rapid.

Integrarea în Stilul Personal: Accesorii care Își Găsesc Locul

Cum poți integra aceste accesorii în stilul tău personal? E simplu. Lasă-te inspirat de ilustrațiile lor unice și pline de caracter. Cerceii pot adăuga o notă amuzant[ sau sofisticată unei ținute, în funcție de designul ales, în timp ce pin-urile pot personaliza o geantă sau o vestă, evidențiindu-ți pasiunile și interesele.

pin martisor pisci

Semnificația din Spatele Fiecărei Ilustrații

Fiecare ilustrație are o poveste de spus. De la motive naturale și florale, până la personaje fantastice sau citate motivaționale, fiecare design transmite o emoție sau o idee. Alege un accesoriu care îți vorbește și care se potrivește cu personalitatea și stilul tău de viață. Astfel, vei purta cu tine nu doar un accesoriu, ci o mică parte dintr-o poveste.

În concluzie, cerceii și pin-urile din lut de la Magic Mint nu sunt doar accesorii, ci adevărate opere de artă purtabilă. Cu un proces de creație meticulos și ilustrații pline de caracter, fiecare piesă își găsește locul în stilul personal al celui care o poartă, aducând cu sine nu doar frumusețe, ci și semnificație.

Daca iti plac ii gasesti aici 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language
× Hai să vorbim aici!