De la un tricou cu pete la un tricou ca nou

Salutare,  a venit vara cu totul, cu caldura cu umiditate dar si cu proiecte noi. Recent, am primit un proiect fain, in care a trebuit sa pictez o o camasa si un tricou, ambele cu varii pete ce nu mai ieseau.

Cea care m-a contactat e o clienta mai veche cu care am colaborat si in trecut la fel de fain. E foarte fain cand oamenii aleg sa extinda viata hainelor lor, in loc sa le arunce sau sa le dea mai departe. Si uite asa ajungi sa apelezi la servicii ca cele oferite de noi. Toata inspiratia din spatele acestui serviciu e foarte simpla si vine tocmai din copilarie (ca multe altele :)) ). Ai mei au fost mereu genul care reparau, peticeau, coseau. Tin minte si acum ca mama avea niste blugi care se rupsesera iar ea in loc sa ii arunce, a scos ceva ata colorata si a brodat o floricica. Mi se parea fascinant ca puteau sa faca asta si ea si el.

Desi recunosc ca atunci ma enerva chestia  asta, ca parea un fel de zgarcenie, peste ani, am inteles. Nu doar ca am inteles dar am invatat sa apreciez ce mi-au daruit ei de fapt atunci…Creativitate.

Sa revenim insa la proiectul de azi. Un tricou si o camasa..pare un inceput de poezie :)) Clienta cu care lucram, isi dorea floarea soarelui pe camasa si maci pe tricou . 

Asa ca am trecut la treaba. In orice proiect de pictat pe haine (fie ca e tricou sau geaca), primul pas e Pinterest. The holly grail pentru gasit inspiratie. Cu inspiratia reimprospatata, am inceput sa desenez direct pe haine schita. Uneori depinde de cat de complex e design-ul, schita e desenata mai intai pe foaie si apoi transferata. Mai multe despre procesul in sine gasesti si in video-ul nou de pe youtube

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language
× Hai să vorbim aici!