Despre Magic Mint – o poveste magică în culori

Salutare tuturor,

Azi vreau să vă vorbesc un pic despre Magic Mint – o poveste magică în culori 

Eu sunt,Alexandra, sau heyAlex, cum mă găsiți pe internet. Ca ilustrator și graphic designer, am creat Magic Mint, un brand născut din pasiunea pentru desen și dorința mea de a crea un loc în care să ofer soluții creative personalizate pentru toate buzunarele.

Am avut mereu o fascinație pentru artă încă din adolescență. Îmi plăcea să bat toate magazinele și să admir tablouri și ilustrații, dar mereu mă simțeam descurajată să le achiziționez deoarece păreau prea scumpe (în plus, finanțele mele nu erau tocmai strălucite). Așa a luat naștere ideea din spatele Magic Mint. Pentru mine, arta nu ar trebui să fie ceva exclusivist. Arta înseamnă oameni, creată de oameni și inspirată din experiențele umane. 
 
De ce să plătească oamenii sume exorbitante pentru a avea artă în casele lor? De ce să existe un zid impenetrabil între artiști și cei care se bucură de creațiile lor? Aceste întrebări m-au condus către misiunea de a face arta mai accesibilă și mai prietenoasă pentru toată lumea.
 
Astfel, Magic Mint a început să ia formă, și am început să oferim o gamă diversă de produse, de la tricouri și printuri la felicitări și stickere. În plus față de opțiunile standard, am creat și posibilitatea de a personaliza creațiile noastre, astfel încât oamenii să aibă parte de o experiență unică și autentică.

Cred că fiecare persoană merită să aibă acces la artă și să se bucure de ea în viața de zi cu zi. Arta poate aduce bucurie, inspirație și exprimare în orice casă, birou sau spațiu personal. Și asta nu ar trebui să vină la un preț exorbitant.

În final, vreau să mulțumesc tuturor celor care au susținut si continuă să susținăMagic Mint și care au înțeles misiunea noastră. Ne dorim să continuăm să aducem bucurie și creativitate în viața voastră, oferind produse de calitate, cu design unic și la prețuri prietenoase. Fiecare dintre voi faceți parte din povestea Magic Mint și sunteți cei care ne îndrumă și ne inspiră să continuăm să creăm.

Așadar, vă invit să explorați lumea Magic Mint și să vă bucurați de artă într-un mod accesibil, personalizat și sustenabil. Haideți să ne bucurăm împreună de frumusețea creativității și să facem arta să strălucească în viețile noastre! Așadar dacă vrei să lucrăm împreună pe un proiect personalizat, scrie-ne cu drag aici . Dacă vrei să faci un cadou special, shopul nostru magic și colorat te asteaptă !

Cu drag și creativitate, Alexandra (heyAlex) 

Ne găsesti aici sau aici :)) 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language