Despre obiceiuri creative și primul challenge creativ | Creaează un obicei cu mine în 30 de zile

Bună, dragii mei prieteni creativi! Sunt extrem de încântată si emoționată să încep luna august alături de voi cu un challenge absolut magic! Îmi face mare plăcere să vă prezint “Creaează un obicei cu mine în 30 de zile” pe canalul meu de YouTube, Magic Mint Illustration. Este un challenge creativ pentru a ne reconecta cu pasiunea noastră pentru artă și ilustrație (sau alte practici creative) , și pentru a explora împreună un nou nivel al creativității noastre!

Ce înseamnă acest challenge? Hai să dedicăm in fiecare zi timp de 15 minute activității noastre creative preferate. În cazul meu, voi desena, iar tu poți scrie, picta, fotografia sau orice altceva te pasionează . Important este să ne bucurăm cu adevărat de ceea ce facem și să creăm un obicei minunat în următoarele 30 de zile. Sunteți gata să vă alăturați acestui journey magic alături de mine?

De ce am lansat acest challenge? Știu că toți avem momente în care ne simțim blocați sau lipsiți de inspirație. Acest challenge reprezintă o oportunitate minunată de a ne redescoperi creativitatea și de a ne reconecta cu arta pe care o iubim atât de mult. Vreau să creăm împreună o comunitate specială, în care ne susținem reciproc și ne inspirăm pe parcursul acestei aventuri magice.

Cum te poți alătura? E simplu! Setează-ți un timer pentru 15 minute în fiecare zi și dedică-ți timpul acestei activități creative preferate. Nu există reguli rigide, ci doar bucuria de a crea și de a explora lumea artistică. De asemenea, îndrăznesc să te provoc să împărtășești creațiile tale pe rețelele de socializare, folosind hashtag-ul #MagicHabit Astfel, putem fi împreună în acest journey și să ne inspirăm reciproc cu fiecare creație magică.

Ce câștigi din acest challenge? Participarea la acest challenge vine la pachet cu multe recompense! Pe lângă faptul că îți dezvolți un obicei creativ minunat, vei avea șansa de a descoperi noi direcții artistice și de a-ți îmbunătăți abilitățile. În plus, prin pasiunea și dedicarea ta, vei experimenta un sentiment de împlinire și echilibru, care poate influența în mod pozitiv și alte aspecte ale vieții tale.

In final iti zic… hai să începem împreună această călătorie minunată de creativitate și să ne bucurăm de fiecare pas în aceste 30 de zile magice. Cu fiecare desen, cu fiecare cuvânt scris sau cu fiecare creație artistică, ne vom apropia mai mult de visul nostru de a trăi într-o lume plină de culoare și imaginație. Ești pregătit/ă să îți creezi propriul obicei magic alături de mine și de Magic Mint Illustration?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language