Descoperă Magia Pet Portraits Express

Bună, dragii mei iubitori de animale de companie și artă !

Descoperă Magia Portretelor de Animale de Companie: Pet Portraits Express

Sunt Alexandra, ilustratoarea din spatele Magic Mint, și sunt extrem de bucuroasă să împărtășesc cu voi cea mai recentă realizare magică a noastră: “Pet Portraits Express”! V-ați imaginat vreodată că puteți avea propria ilustrație a animăluțului vostru adorat în doar 15 minute? Da, ați auzit bine! 🐾🎨

 

Știu cât de importante sunt momentele cu animăluțele noastre speciale. Cu “Pet Portraits Express”, am creat ceva cu adevărat fain. Și astăzi, vreau să vă împărtășesc trei motive  pentru care să  alegeți această abordare rapidă și adorabilă pentru portretele de animale de companie:

  1. Rezultate În Doar 15 Minute ⏱️: Pentru mine, Alexandra, legătura cu animăluțele noastre înseamnă totul. De aceea, am lucrat din greu să dezvoltăm un proces magic care să ne permită să capturăm esența animalelor voastre în doar 15 minute! Imaginați-vă bucuria de a vedea portretul  micuțului vostru în timp ce vă savurați cafeaua . E magic, nu-i așa?
  2. Preț Redus – Doar 55 RON 💰: Îmi doresc ca fiecare dintre voi să aibă parte de bucurie și culoare în viață. Și pentru că știu cât de mult iubiți animalele de companie, v-am pregătit o surpriză! Pentru doar 55 de lei, puteți avea o ilustrație digitală uimitoare a prietenului vostru blănos. Și asta nu e tot! Este un cadou minunat pentru prietena voastră cea mai bună sau, de ce nu, pentru voi înșivă!
  3. Soluții Creative Personalizate 🎁: La Magic Mint, înțelegem că fiecare are un buget diferit. Așa că vă oferim soluții creative pentru toate buzunarele. De la ilustrații pentru stickere și tricouri personalizate, până la rame diverse  pentru a încadra ilustrația digitală. Împreună ne dorim să vă ajutăm să transformați amintirile în cadouri magice, cu soluții personalizate pentru fiecare buget.

Înainte să închei, vreau să subliniez că prețul menționat este pentru produsul digital. Dacă doriți să vă aduceți ilustrația la viață prin imprimare și încadrare, va exista un cost suplimentar. Dar nu vă faceți griji, fiecare opțiune este specială în felul său!

🌟 Ei bine, sunteți pregătiți să vă lăsați impresionați de vraja portretelor de animale de companie? 🌟

Nu mai stați pe gânduri! Vă invit să vizionați videoclipul meu din ziua 7 din challenge, pentru a descoperi cum magia se împletește cu ilustrațiile mele. Apasă aici și Have fun!

La Magic Mint, cred cu tărie că fiecare animal de companie merită să fie desenat într-o ilustrație magică. Așadar, haideți să împărtășim iubirea pentru animalele noastre dragi și să transformăm amintirile în adevărate opere de artă! 🐾🎨💌

Cu drag și creativitate,

Alexandra și Scoob de la Magic Mint

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language